Raja yoga in Almelo

Het samenbrengen van lichaam, geest, ziel en ratio

Raja yoga omvat alle onderdelen van Hatha yoga (de meest bekende yogavorm in Nederland): (lichaams)houdingen, ademhaling en ontspanning.

Het legt echter de nadruk op de concentratie/aandacht en daarom wordt Raja yoga ook wel de mentale yoga genoemd. Door de combinatie van de lichaamshoudingen en -bewegingen, door de ontspannings- en ademhalingsoefeningen en door concentratieoefeningen komt je denken tot rust en word je bewuster.

Hierdoor krijg je de kans om je denkwereld en wat daarachter schuilgaat eens goed onder de loep te nemen. Raja yoga biedt je technieken en oefeningen om in je zelf te keren, en te ontdekken wat je nu echt belangrijk vindt, en wat je drijfveren zijn.

Je bent van harte welkom bij één van onze yoga-docenten. Bovendien mag je 2x gratis meedoen om te bekijken of de vorm van yoga iets voor je is.

Graag tot ziens bij Raja yoga van Recreatiesport Almelo!

Informatie

Dag & Tijd
maandagmorgen 9:30 – 10:30 of
maandagmorgen 10:45 – 11:45 of

Sporthal / Locatie
Wijkcentrum De Schelf – bewegingszaal
Trainer
René Kamphuis
Contributie
€47,10 per kwartaal

Wijkcentrum de Schelf
Binnenhof 51
Navigeer naar adres
Grote kaart

Inschrijven

Meldt u gerust aan voor een proefles om eens kennis te komen maken! Neem voor meer informatie contact op met Hetty Reuver of stuur een e-mail naar rajayoga@recreatiesportalmelo.nl.